Tehtaan tekemää ruokaa Helsingissä
Juhlimme Helsinkiä ja helsinkiläistä ruokakulttuuria opastusten ja vapaan sisäänpääsyn merkeissä
Hotelli- ja ravintolamuseossa juhlitaan Helsinkiä ja helsinkiläistä ruokakulttuuria Helsinki-päivänä opastusten ja vapaan sisäänpääsyn merkeissä.
Millaista elintarviketeollisuutta Helsingissä on eri aikoina ollut? Tule kuulemaan aiheesta Tehtaan tekemää ruokaa -näyttelyn yleisöopastuksille.
Lisäksi Hotelli- ja ravintolamuseo kerää helsinkiläisten kokemuksia ja mielipiteitä siitä, mikä olisi hyvä perinneruoka edustamaan Helsinkiä.
Hotelli- ja ravintolamuseo
12.6.2024
11.00-20.00
Opastukset klo 12 ja 14, kesto n. 30 min, max 20 osallistujaa. Ei ennakkoilmoittautumista, paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.
Vapaa pääsy