Valokuva Timo Haapasalmi
Moderneja tulkintoja Suomenlinnan ruokakulttuurista
Herkuttelua ja fiilistelyä Suomenlinnassa paikallista ruokakulttuuria kunnioittaen.
Herkuttelua ja fiilistelyä Suomenlinnassa paikallista ruokakulttuuria kunnioittaen.
Ravintola Adlerfeltin ruokaideologian ohjaavina periaatteina on raaka-aineiden vastuulliset valinnat ympäri vuoden sekä Suomenlinnan ruokakulttuurin kunnioitus. Ravintolassa tutkitaan jatkuvasti paikallisia ruokaperinteitä ja sesonkeja, inspiroidutaan niihin liittyvistä raaka-aineista. Luodaan tämän päivän modernia ruokakulttuuria kunnioittaen Suomenlinnaa, oivaltaen sen eri vaiheita. Motivoidutaan perinteisistä ruoanvalmistusmenetelmistä ja niiden nykyaikaisista tulkinnoista.
Vieraanvaraisuus on kaiken keskiössä ja kokonaisuuden kruunaa viinilista, josta löytyy kaikkea helposti lähestyttävien klassikoiden ja makuhermoja kutkuttavia eleganttien ja kiinnostavien viinien väliltä.
Ravintola Adlerfelt, Suomenlinna
6.3.-31.12.2024