Valokuva Hotelli- ja ravintolamuseo (c) Aino Malminen
Porkkanasta Picassoksi -ruokataidepaja
Syö oma taideteoksesi! Porkkanasta Picassoksi -työpaja järjestetään helmikuussa Hotelli- ja ravintolamuseossa.
Syö oma taideteoksesi! Porkkanasta Picassoksi -työpaja järjestetään helmikuussa Hotelli- ja ravintolamuseossa.
Sukelletaan yhdessä taiteen ja ruoan kiehtovaan maailmaan. Porkkanasta Picassoksi -työpajassa saat opastusta, ideoita ja rohkaisua ruokataiteen tekemiseen. Pajan lopuksi voit nauttia oman teoksesi kuohujuoman kera.
Työpaja sopii kaikille taiteesta ja ruoasta sekä niiden yhdistämisestä kiinnostuneille. Pajan vetäjänä toimii museolehtori, taidekasvattaja Aino Malminen.
Hotelli- ja ravintolamuseo
13.2.2024
17.00–19.00
Osallistumismaksu 20/25€ Holvi Shopista, vain ennakkolipun ostaneille, max 10 henkilöä.
Opastus on suomenkielinen
Lisätietoja: aino.malminen(at)hotellijaravintolamuseo.fi, myös tilauksesta ryhmille