Valokuva Pekka Lintusaari
Haukipullia Helsingin saaristossa
Valimolla, Suomenlinnan sydämessä on nautittu jo useita kesiä itse tehtyjä haukipullia perunamuusin ja jogurttikastikkeen kera.
Valimolla, Suomenlinnan sydämessä on nautittu jo useita kesiä itse tehtyjä haukipullia perunamuusin ja jogurttikastikkeen kera.
Annosta koristavat kukat ja yrtit omasta kukkapenkistä. Silaus kirkastettua voita päälle ja mehevä lohko sitruunaa kylkeen ja annos on valmis tarjoiltavaksi.
Jälkiruoaksi on tarjolla talon oma Suomenlinnassa kasvavista raparpereista tehty raparperiherkku. Nämä molemmat herkut löytyvät listalta 24.5.-9.6. joka päivä.
Valimolla voit nauttia tunnelmasta joko sisällä holvikaarisalissa takan äärellä tai ulkona aurinkoisella terassilla Suomenlinnan nähtävyyksiä ja vierassataman liikennettä ihaillen.
Päivittäin vaihtuvalla ruokalistalla pidetään ravintolan ruokahävikki minimissä. Listalla on aina tarjolla myös vegaanisia vaihtoehtoja.
Cafe Bar Valimo
24.5.-9.6.2024
Päivän menu löytyy @cafebarvalimo sosiaalisen median tarinat-osiosta.
Pöytävaraustiedustelut sähköpostitse osoitteeseen [email protected]