Valokuva Ravintola Natura
Ravintola Natura
Natura on vuonna 2016 David Albertin perustama ravintola, jossa tinkimätön laatu ja rento illanvietto kulkevat käsi kädessä. Davidin ammattitaito pohjautuu kokemukseen yhden, kahden ja kolmen Michelin tähden-ravintoloissa Suomessa, Ranskassa, Englannissa ja Hollannissa.
Naturassa ruoka valmistetaan korkeatasoisista raaka-aineista asiakkaan läheisyydessä avokeittiössä.
Valittavissa on kolme menukokonaisuutta ja annoksia voi tilata myös yksittäin päivittäin vaihtuvalta ruokalistalta. Keittiömme kulmakiviä ovat selkeät ja puhtaat maut, joita luodaan modernilla otteella käyttäen tekniikoita puuhiiligrillauksesta, matalalämpökypsennykseen.
Liha hankitaan ainoastaan tiloilta, jotka tunnetaan henkilökohtaisesti. Näillä maatiloilla eläinten elinolot ja ruokavalio ovat parhaat mahdolliset. Käytetyt merenelävät ovat kestävän kehityksen mukaisia lajeja. Suosimme aina kotimaisia pientuottajia ja luomua.
Suuren panoksen ruokaan antavatkin lukuisat sienten, marjojen ja villiyrttien kerääjät, kalastajat ja pientuottajat, joista osa toimittaa raaka-aineitaan ainoastaan Naturaan.
Vuodesta 2022 lähtien maailman arvostetuin ravintolaopas Michelin Guide on myöntänyt Naturalle Vihreän Tähden (Green Star) tunnustuksena kestävästä ravintolatoiminnastaan.
Vuonna 2021 ja 2022 360°EAT GUIDE valitsi Naturan julkaisussaan parhaimpien pohjoismaisten ravintoloiden joukkoon..