Suomalaiset raaka-aineet ja arkkitehtuuri

Katajanokanlaituri 4, 00160 Helsinki
Katajanokan laituri

Pier 4 hotellin A la Carte-ravintolan kotimaiset raaka-aineet ja niistä loihditut upeat maut sekä puurakennuksen arkkitehtuuri

Pier 4 hotellin A la Carte-ravintolan kotimaiset raaka-aineet ja niistä loihditut upeat maut sekä puurakennuksen arkkitehtuuri

Elokuussa 2024 aukeaa uusi Solo Sokos Pier 4 hotelli Katajanokalle. Hotelli rakennetaan lähes kokonaan puusta ja on arkkitehtuuriltaan nähtävyys Helsingissä. Rakennuksessa ja sen toiminnoissa tulee vastuullisuus kaikessa erittäin tärkeäksi toimintaa ohjaavaksi arvoksi. Tasokkaassa A la Carte-ravintolassa, kahvilassa sekä kattoterassilla korostetaan yksinkertaisuutta ja selkeitä makuja sekä nostetaan raaka-aineet päärooliin Michelin-palkitun keittiöpäällikkö Sauli Kemppaisen johdolla.  

Kattoterassilla pääsee sään salliessa nauttimaan Helsingin merimaisemista sekä talon arkkitehtuurista, johon kuuluu myös terassin luontopolku.

Tapahtuman pääosassa on puhtaat kotimaiset raaka-aineet ja erinomainen ruoka. 

 

Solo Sokos Pier 4, Katajanokanlaituri 4

26.8.-31.12.2024