Porkkanasta Picassoksi -ruokataidepaja
Sukella taiteen ja ruoan kiehtovaan maailmaan!
Sukella taiteen ja ruoan kiehtovaan maailmaan!
Porkkanasta Picassoksi -työpajassa saat opastusta, ideoita ja rohkaisua ruokataiteen tekemiseen. Pajan lopuksi voit nauttia oman teoksesi kuohujuoman kera.
Työpaja sopii kaikille taiteesta ja ruoasta sekä niiden yhdistämisestä kiinnostuneille. Pajan vetäjänä toimii museolehtori, taidekasvattaja Aino Malminen.
Hotelli- ja ravintolamuseo
5.11.2024
17.00-19.00
Osallistumismaksu 25/20€ Holvi Shopista, sis. 1 hengen osallistumisen ruokataidepajaan, ei sisällä tarjoilua. Ei erillistä tarvikemaksua. Museokorttiedun (20€) saat Holvissa käyttämällä maksun yhteydessä alennuskoodia 'museokortti'.
Vain ennakkolipun ostaneille. Mukaan mahtuu 10 ensimmäistä. K-18
Työpaja on suomenkielinen, tilauksesta saatavilla myös ryhmille