Valokuva Pasi Kuronen
Minnen Helsinki-päivän samppanjatasting
Minnen Helsinki-päivän samppanjatasting: Ranskalaisia kuplia & helsinkiläisiä herkkuja | Luennoitsija Minnen pääsommelier Toni Aikasalo
Minnen Helsinki-päivän samppanjatasting: Ranskalaisia kuplia & helsinkiläisiä herkkuja | Luennoitsija Minnen pääsommelier Toni Aikasalo
Minne Champagne & Wine-viinibaarissa Eteläesplanadilla järjestetään Helsinki-päivänä samppanjatasting, jossa tarjoillaan helsinkiläisiä herkkuja samppanjan kera
Helsinki-päivän samppanjatastingin aikana Minnen pääsommelier Toni Aikasalo esittelee maisteltavat samppanjat ja kertoo, miten nämä upeat, käsityönä valmistetut juomat löytävät makuparinsa helsinkiläisen keittiön herkuista.
Minnen teesinä on, että aina on hyvä hetki samppanjalle!
Tastingin aluksi nautitaan lasillinen samppanjaa alkumaljaksi ja maistellaan kolmea laadukasta samppanjaa (maisteluannos 6 cl/juoma).
Minnen keittiömestarin Antti Isoniemelän Helsinki-päivän pikkuherkut maisteltavien samppanjoiden makupareiksi:
HAUKI L
Suolattua merihaukea, tilliä, fenkolia ja hauenmätiä
HÄRKÄ L
Tartar suomalaisesta pihvihärän fileestä, graavisuolattua kananmunaa ja tattimajoneesia
SAVULOHI L
Lohi-piparjuuri-tuorejuustovaahtoa ja fermentoitua tyrniä
Minne Champagne & Wine
12.6.2024
Osallistumismaksu 104€, lisätietoja p. 044 55 66 194
Tasting pidetään suomeksi