Ravintola Nokka

Kanavaranta 7 F, 00160 Helsinki

Villit ja vastuullisesti kasvatetut suomalaiset raaka-aineet ovat keskiössä Nokan keittiössä. Nokassa arvostetaan käsin tekemistä, kunnioitetaan jokaista raaka-ainetta ja kiinnitetään erityistä huomiota ruokahävikin minimoimiseen. Villejä raaka-aineita käytetään Suomen metsistä ja vesistä: riistaa, kalaa, marjoja, sieniä, kasveja ja yrttejä. Käytössä on myös vain vastuullisesti kasvatettuja luomuvihanneksia ja -lihaa huolella valituilta suomalaisilta pientuottajilta, joiden kanssa Nokka on luonut läheiset suhteet vuosien aikana. Kesällä Nokka avautuu Itämerelle ja vain kiven heiton päässä keskustasta on kaupungin kutsuvin terassi. Nokka sai Michelinin vihreän tähden vastuullisuus- ja ympäristöasiat huomioivasta toiminnastaan vuonna 2024.

Photo Ravintola Nokka
Ravintola Nokan sisätilat. Katettuja pöytiä, ja taustalla ravintolan keittiö jossa näkyy kokki.