Helsingin maut -kokkauskurssi ryhhmille
Kurssi pidetään englanniksi ja se on suunnattu ulkomaan matkailijoille. Kurssilla valmistetaan kolmen ruokalajin menu sesongin parhaista raaka-aineista. Käytämme tuoretta kalaa, marjoja ja sieniä.
Suomalainen ruokakulttuuri on kiehtova yhdistelmä moderneja ruokainnovaatioita ja perinteisiä ruokalajeja, jotka perustuvat laadukkaisiin paikallisiin raaka-aineisiin.
Kurssilla kokataan rennossa ilmapiirissä ammattiopettajan ja -kokin opastuksella. Tekemisen lomassa kuullaan tarinoita suomalaisen ruokakulttuurin historiasta.
Kurssi sopii kasvissyöjille ja vegaaneille. Kurssi järjestetään Pidot Productionsin tunnelmallisessa keittiössä Hietalahden torin laidalla.
Kesto 3 tuntia
Hinta 110 € (sis. alv)
Varaa kurssi ennakkoon sähköpostitse [email protected].
Kurssille mahtuu 5-15 henkilöä.
Saatavilla
январь - декабрь |
Aukioloajat
вс | 10.00 - 22.00 |
пн | 10.00 - 22.00 |
вт | 10.00 - 22.00 |
ср | 10.00 - 22.00 |
чт | 10.00 - 22.00 |
пт | 10.00 - 22.00 |
сб | 10.00 - 22.00 |